Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Soligajag1


Måndag morgon

Underbara fantastiska morgon med en sol som skiner
in genom fönstret.
Nya gardiner som gnistrar i mönstret.

Idag blir det en tur till stora staden,
lunkar sakta så jag får en titt på baden.

Jag brukar ha musik i öronen men idag lyssnar
jag på alla ljud runt omkring.

Just nu hör jag dessa duvor som kuttrar och sjunger,
utav kärlek och hunger.

Denna vackra grönska ger mig både näring och lugn,
sedan kan jag tillaga något gott i min ugn.

Min passion är att laga något gott så man måste ta en tugga till,
vill oftast pyssla med något utan att sitta still.

Nu tar jag mig an kaffet med en macka,
sedan ska jag min väska packa.

En sväng ut i det vilda ,
Idag heter jag Hilda.











Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-05-09 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP