Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

 

Jag är som ett fönster

måste putsas  regelbundet

för att inte förlora kontakten

med omvärlden

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-09 10:28



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Intressant med fönster.
Kan fungera som ett kitt,
som ett filter.

2022-05-11

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så bra påminnelse om att vi måste göra något själva för både insikt o utsikt
2022-05-10

  Feliaxel VIP
Klokt
2022-05-10

    Lena Staaf VIP
Så klokt skrivet! Ibland behövs en konkret handling för att kunna titta utanför sig själv.
2022-05-10

  Lehva VIP
Det är lätt att förlora sig i sig själv. Och nödvändigt ibland för att hinna minnas och reflektera. Tycker om liknelsen med fönstret som putsas rent, när det är dags att öppna upp för omvärlden.
2022-05-09

  Eva Helene VIP
Så klokt och koncist!
2022-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt diktat! Och alldeles sant!
2022-05-09

  Öknens Ros VIP
Min man har putsat fönster idag, så nu har jag både insikt och utsikt. ;)
2022-05-09

  Sparvögat VIP
Alla behöver vi kontakt med omvärlden för att se klart, fina ord…
2022-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja för oss alla
att vara balla
att inte knalla på
och låta omvärlden
runt om oss bara förfalla!
Utan rutan med en rätt
sorts vara ständigt valla...
Så vi inte bara kan höra
tillrop utan se vad som är
på gång att svalla...


2022-05-09

  Maria Sundelin VIP
Eller så är det så att vi måste våga se det som sker omkring oss
Kramar
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP