Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I EN ALLVARSAM LEK

 

Jag känner ett hopp för de dagar
som skapas av en kärlekens kör
av allt det som sedan ska komma
och av allt som vi medvetet gör

så nu sopas mitt samvete rent
med hjälp av alla frågornas svar
ett svar på den dröm som jag haft
och den kärlek jag ömt hållit kvar

ja i en helt ny strof för att glömma
alla våra tunga lögner och svek
och alla hårda ord som har sagts
i en sorts tragiskt allvarsam lek

så nu ska helt nya ord få beskriva
denna stora kärlek som finns
nu vill jag att ömhet och värme
blir det som vi i framtiden minns

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-09 12:48



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert :) Och vilken fin berättarröst du har, passar verkligen till att läsa poesi :)
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP