Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur Matteus 24 Egen bild.


"Himmel och jord skall försvinna..."


"...men mina ord försvinner inte".


Versen är trettiofem i kapitlet


Men jag önskade att du tog dig tid

med hela kapitlet om du vill veta

vad som väntar i ändetiden just nu


Det enda viktiga nu att läsa Guds Ord

och söka Gud i kammaren och bönen

Där är vi lovade svar "uppenbarligen"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-10 08:28



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Läst och begrundat (hela kapitlet).
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP