Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Som i en doftande dröm ( en skrivövning om vårens tid)

Dina sinnrikt formade gåvor
Var och en unik till form och färg

I mina kupade händers vågskålar
bär jag ren och skär skönhet
härligt doftande
Sinnrikt formade gåvor
som jag lyfter jag över mitt huvud
upp mot himlens blå hav
och kastar i en båge över parken

Ser dem alla sedan dala mot marken
Ackompanjerade
av fågelsång och humlesurr
Som i en dröm till din ära




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-10 08:53



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Vackert
:)
2022-05-11

  Kungskobran VIP
Fin symbolik om all blom som bildar snötäcke på marken
2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP