Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måla mig svart du…!

 

 

Måla mig!

Svart!

Du min själ!

 

Så jag kan passa alla sörjande själar

Så jag kan trösta alla sörjande ensamma själar

Så jag kan gråta tillsammans med de ensamma själarna

 

Och låt drömmen sönderfalla mjukt

Och låt känslorna sönder gråta mjukt

Och låt tankarna sönder brinna mjukt

 

Måla mig!

Svart för alltid!

Du min själ!

 

Och låt mitt hjärta sönder krossas för alltid

Och låt kärleken ur mig flyr ut för alltid

Och låt döden styr mig för alltid

 

Bit efter bit

En efter en

Och all in dör i övergivenhet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-05-10 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP