Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslaget...

- Du talar glatt om utslag Clive!
Blir detta av, gör du HIGH UP FIVE!
Totalt fel beslut
till eksem annat krut!
- Det handlar om golf få till rätt DRIVE!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-10 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt