Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den älskade ryska poeten

Den älskade ryska poeten
kan inte skriva dikter längre
Han ger upp inför
sitt lands nya utrotningskrig
All död och förstörelse
omfamnas av hans landsmän
Landet de levt i
är på väg att försvinna
Artiklar fyller honom
med harm och skam
Livet är inte detsamma längre
En ny tid kommer




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-10 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt perspektiv på ett krig
2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner