Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckar av blod

Härskarens Machiavelli
i historiens förtryck
delar makt med hjälp av Gud

Smak av blod i bödelns hugg
smärtfri död i inkvisitionens namn
Furstens hämnd

Slagfältens död och skrik
Korstågens marsch mot
Hebrons dalar

Historiens blod befläckar,
insikten falnar
lärdom går mot slut




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-10 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP