Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj


Hoppfullt -

bokskogens
grönska,
vitblommande
mispel
och körsbärsträd -

Under blå himmels
vita moln
när grönskan börjar
ta sig ton
belyst

lyfter mitt sinne
med tonen.

Så varvas min tid
som vackraste dagar
med ljusnande natt.









Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-05-10 17:46



Bookmark and Share


  helenita VIP
Tack!
Sån vacker vårdröm.
2022-05-11

  Eva Langrath VIP
Tack för din dikt som fyller mig med hopp.
2022-05-11

  Solweig Jansson VIP
Stämningsfullt och vackert ! Dina betraktelser fyller mig alltid med hopp och ömhet !
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP