Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska med mig

Rör vid mig
Så som bara du kan

Ge mig din närhet

Din tunga

Och den lust jag känner
När din stolthet

Ligger mot min mages mjuka rundning

Låt mig knoppas
Under dina fingertoppar

Tysta mina njutningsskrin

Med dina kyssar

Älska mig

Om igen

Till gryningen





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-10 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish