Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika ensamheter

Ytterligare frågor ställdes till ensamheten 

Vad söker du här att finna

Hoppas du haft en trevlig dag 

I mitt sargade hjärta 

 

Men nu måste jag be dig att gå

Jag vill inte känna din kyla

Vill inte höra dina skrik

Som ekar mellan gråklädda hus

 

Nej den typen av ensamhet 

Har spelat ut hela sin repertoar 

Allt för många gånger 

 

Så jag fortsätter att fråga

Vad tror du fig finna här

Där mörkret är en vän

Och tystnaden inte kan skrämma

Det vill jag väldigt gärna veta 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-11 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärt. Fint skildrat
2022-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor.
2022-05-11

  Grubbelmia
Tack för denna starka och vackra text, som berör mig! Kram /Grubbelmia
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP