Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över

det är över och förbi
det som kallas hopp

min kropp fullproppad med skulder
min själ sig övergiven

det gör ont i hjärtslagen
och magen tom och svullen

det är klart nu
det finns inget mer

noll att ge i hopplöshetens ofådda tillvaro




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-11 04:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skicklig beskrivning av ”bottenläget”, egetupplevt gissningsvis. Väl beskrivet!
2022-07-14

  Solweig Jansson VIP
Bra gestaltad hopplöshet !
2022-05-11

  Grubbelmia
Så kan det verkligen kännas... som att det gör ont i hjärtslagen. Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin