Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som göms inom oss själva

 

Det finns!

En tung skuld ligger på mina axlar

Den ta jag med mig till efter livet

 

Synden!

 

Det finns!

Jag idag som ett minne av något ting som hette människa 

Men inte imorgon… aska

 

Döden!

 

Det finns!

Ett ord som ingen upplever den längre

Kärlek

 

Hatet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-05-11 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP