Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek går till ?

Jag hatar mig själv
För att alltid vara så jävla snäll
Jag hatar mig själv
För att aldrig lyssna på mig själv

Jag är värdelös på kärlek
Blir alltid förblindad av fel tjej
Jag väljer inte den som är vackrast
Av respekt för min spegels ansiktsuttryck

Ändå blir allting alltid fel
Och jag hamnar upp och ner
Trots att jag kämpat som ett djur
Får jag aldrig någon tur

Alla sviker mig
Och knullar mig
När jag tror jag hittat en skatt
Är det alltid djävulens katt

Är min kuk för liten
Eller plånboken för sliten
Är jag för gammal
För detta svammel

Jag gör slut
Slut på allt
Sen när det bara finns en sak kvar
Ett tomt skal på mitt fat

Säger jag tack och goodbye
Behåll min kavaj
De säger att det inte är kallt
Där man möter djävulens advokat











Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-11 12:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Matteus 6:33
2022-05-13

  Bo Lövhalka
håll käften va fint skaldat!
2022-05-11

  Gunnar Hilén VIP
Kanon !
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP