Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken till..


Bee Nice

Biet landade på min hand
Nyvaken sökte den värme

Som amatör observerar jag
Händelser tar bilder

Och tänker
Bee Nice.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-11 14:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra att det inte var en geting :)
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano