Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


DET FINNS

det finns saker

som aldrig kommer tillbaka

stenen jag kastat

chansen jag missat

orden jag har sagt

och tiden som har gått

nu lever jag här och nu

 

 

anits 11 maj 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-11 23:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja lev här och nu...
2023-02-04

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helena.

2022-05-13

  Eva Helene VIP
Ingen idé att gräma sig, klokt att försöka leva "här och nu".
2022-05-12

  Fem hjärtan VIP
Att lära sig att leva i nuet är en konst men så skönt när man lyckas med det.. För det leder ju ingenstans att grubbla..
2022-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Sunt och sant.
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP