Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret är inte mitt hem


Jag ber till dig, gud

den enda älskande medvetenhet

kan du höra min bön?

Mörkret är inte mitt hem

längs trasiga broar i natten

trevar jag efter ljus

kan du ta min vilja och mitt liv

och visa mig vägen fram.



Allt det jag vill är

att älska och bli älskad

i denna förgängliga värld.


'




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker titel!
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu