Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
debarbati.ro | Ilie Nastase, chockerande uttalanden! Han förstår inte varför vi hjälper ukrainarna: "De sa att de inte erkänner det rumänska språket"


Ve oss! Sverige offrar den heliga kon.

Ukrainare: de sa att de inte kände igen det rumänska språket.

 

"Det är inte mitt krig, Rumäniens krig. 

  Någon sa att den rumänska armén inte är redo för krig.

Det är redo, men inte för ett krig med Ryssland, utan med ett litet land.

 Varför pratar vi mer än Ungern? Varför växer vi inte upp?

 För sex månader sedan sa Ukraina att de inte erkände det rumänska språket bland rumäner i Ukraina.

 Visste du att det var emot oss att gå med i Nato?

Jag fördömer Ryssland för detta krig, men jag håller inte med om att vi ska åka dit, gå över den där pojken som var skådespelare.

Vi är också någon. Har du sett hur många miljarder Ukraina har fått?

 Vad fick vi från USA? Jag fick ingenting.

 Vi var också tvungna att betala för våra missiler...", sa Ilie Nastase på România TV.




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-05-12 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP