Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Duvskruv

 

Handuvors läte

till skogs mot stads skiljer sig

av olika sång

dess budskap dock detsamma

vars är brudarna nånstans

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-08 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar illustrationen till
2022-06-16

  Öknens Ros VIP
De har nog sökt sig till andra revir med bättre "sångare"!
2022-06-09

    Lena Staaf VIP
Rått och roligt!
2022-06-08

  Niliboy
Mycket roligt Ulf!
2022-06-08

    Sefarge VIP
Behövs då inga klimatförstörande
Orgier med Chips o starka
Drycker,där inte!
;)
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP