Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag1


En promenad ute i naturen

Apostlahästarna för mig framåt i en väldig fart ,
jag känner all frustration inom mig som vill ut i kaskader
av ilska.

Då är detta mitt sätt att få ner min puls till ett normalt
läge.

Vill inte ta till drastiska metoder så jag tar mig ut i skogen ,
får utlopp för det jag inte kan styra med att lyfta på stockar , häva
mig upp i denna ställning .

Sedan lackar svetten och andningen börjar gå upp i tusen varv.
lägger mig ner på marken och lyfter benen upp i skyn.
Håller denna epos ett tag tills jag blir lugn inombords.

Nu kan jag ta mig an hela världen och alla andra med.
Gör mig till eran beskyddare i all framtid.

Ni kommer inte att ångra er.







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2022-05-12 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP