Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också mitt röda

 

helt apropå
samma blåsiga dag jag ser svanparet landa i älven
på väg till tjärnen i bergen
når mig din andedräkt

jag andas in din helhet
din röst dina rörelser
mirakel som får mig att rysa

kylan i luften är borta
tar till mig solens värme
somnar in i skuggan din 
längtan närhet hand i hand

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 11:29



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin !
2022-05-19

  lodjuret/seglare VIP
Kanteannatänhållam ed ned an stående ref lektion...
2022-05-13

    Lena Staaf VIP
Natur och kärlek, tätt sammanbundna. Fint!
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg