Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien

Bara jag
och havet kvar,
alla andra
har gått hem
till sina världar
Vi fortsätter
där vi var sist
i historien
om människan
och havet,
jag lyssnar
när det spelar
sin melodi
utan slut
och sitter kvar
tills dagen stänger




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-12 12:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det enorma havet som vi en gång kom i från drar oss oundvikligen till det

Fin dikt , gillar
2022-05-12

  Gunnar Hilén VIP
Skickligt om subjektet i en slags total tidlöshet.
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta