Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Med Liv och Lust

Med liv och lust

Vissa dagar får jag en sådan lust att förverkliga denna åder
jag har.
Kan inte med ord beskriva varför den helt plötsligt fått liv.

Det beror säkert på min älskade mor som jag tänker på ,
vissa dagar mer än andra.

Idag va just en sådan dag , jag blickade upp bland molnen och får
se mor min sitta där bland alla underbara änglar av
goa varelser.

Jag känner hennes närvaro inom många mils avstånd,
älskade mor vad jag saknar dig och ditt stöd , ditt skratt , dina fantastiska
pannkakor och din kärlek.

Dessa verk blir till din beskådning mamma!!!
Jag älskar dig så mycket!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-12 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP