Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har de koll...

-Arbetslöshet bara stiger...
Riksdag, regering bara tiger...
-Storsatsning väl görs!
Arbetsförmedling RÖRS!
VISAR PÅ STORSATSNING SÅ DIGER!!!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 12:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Arbetsförmedling har ett mål, att utan vatten eller ens tvål, lokalen sina egna så skrubba, att del av handlingsbalansen rubba, lägga ner verksamhetens eget staffli, lägga ner sin påtagna roll samt energi.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt