Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygg ett tak

Av en känsla

Se kärleken

Lysa  igenom

Takets bjälkar

Under 

Finns uppmuntran

lärdomens  kraft

Känn bygget

Formas till ett hus

Bjuder in 

Gemenskapen

Alla känslor

Välkomna

Ledsamhet oro

Övergivenhet

Känn tryggheten där

Taket håller sammen

Huset står där ännu

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 14:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
huset som en metafor för trygghet
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP