Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himmelsk förvandling


Det svävar en sällhet om natten
som blott det inre berör
den är skänkt som del av skatten
som frihet och glädje utgör.

Om aftonen när det skymmer
kan vi frimodigt gå fram
så mycket av glädje det rymmer
att knytas med himmelska band.

Ej fruktans käll är vår vandring
nej längtans hus är vårt mål
att framstå i himmelsk förvandling
är för varje hjärta en vår.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 14:22



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
"Det är längtan hem som driver mig"...
Mycket fin dikt om förbindelse med den himmelska världen som ger glädje i hjärtat!
2022-05-12

  Sparvögat VIP
Så fina ord…
2022-05-12

  Öknens Ros VIP
Fint flöde i din text, fina rim.
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm