Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu får vi se hur huvudrollsinnehavarinnan sitter i sin genomskinliga bubbla, farkost och skriver i sin loggbok, tiden är i den som nuet är utanför, men mycket lättare att förändra ifall man behöver närtider.


Allt är så mjukt och skönt, idag...

Vet, ni placerade ut boken "60 miljoners klubben" minns inte så noga bokens titeln men lyckades hitta den i affären och köpte den, gav den med mitt namn och adress skrivet på första bladet i boken till den universitets studerande kvinnan som skulle "placera ut den" vart och hur visste jag inte men tanken att få någon att nappa var med mig hela vägen hem.

Skulle de tro att jag hade en massa pengar? Så mycket att de vore lönt för dem att riskera avslöja hela deras organisation?

Tror den universitets studerande kvinnan gjort en mycket bra insats, tack och lov för att vi är fler Agenter på fältet än bara jag.

Nu väntar jag på resultatet från mitt senaste uppdrag och det är så spännande att känna när det träffar rätt.

Det är tur att utrymme finns till ny upplägg ifall man missat målet men jag har lite självförtroende och är rätt så träffsäker.

Undrar hur många vi är egentligen, får inte träffa varandra utan vi är så otroligt... professionella och koncentrerade när jobb ska utföras så ingen har intresset att bli privata.

Älskar de som håller i detta och som låter oss få utvecklas i våran egen takt och med de specifika förutsättningar som är och hur kraftfullt var inte prövningen inför detta jobb för mig och jag stod emot så mentalt stark och detta klarar nog inte många, så med trygghet kan jag fortsätta och att alla där ute som är som mig, till er är min kärlek idag och att få vara en del av samhället fast inte i samhällets kärna.

Där finns de som har makten och bestämmer så mitt jobb blir till nytta, alltid.


Allt är så
mjukt och skönt, idag befinner jag mig i farkosten.

Vilan behövs

loggboken

den är klar

tiden lyser upp och i rummet böjs evigheten.

Skönt att komma ifrån, ibland.

Ok, jag är tillbaka...

Bra, det träffade rätt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP