Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt körkort

Du fick ditt körkort idag. Och nu sitter ni i bilen, bara ni två?
Pratar ni om mig, eller är det en något ni försöker undgå?
Jag vet ju att du gillar brunetter, men hon är egentligen blond
När du får reda på det kommer du väl befinna dig i chocktillstånd
Du skulle ju först skaffa mc-kort, kanske ännu en plan som hamnade på sned
När dagen kommer kan vi åka en sväng, precis som när jag satt bak på din moped
Även om mamma skriker nej och pappa spelar highway to hell,
Kan jag med dig åka vart du vill, även till Israel
För bara en dag med dig skulle jag slänga iväg all min moral
Till dig kommer jag för alltid vara lojal.




Bunden vers (Rim) av Stranden
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-12 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stranden