Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige värderas till skrotavfallspriset, för att behålla Gotland och andra territorier endast om hon stannar i utgångsläget kommer att få en andra chans.


Rysslands varning för Finland i samband med NATOmedlemskapet

 Rysslands varning för Finland i samband med NATO-medlemskapet.

Lavrov: Vi kommer att vidta teknisk-militära åtgärder.

Ryssland varnade på torsdagen Finland för åtgärder, inklusive teknisk-militära, efter landets historiska beslut att stödja dess anslutning till Nato, som Moskva säger hotar stabiliteten och "Ryssland kommer att tvingas vidta både tekniska -militära och andra reaktionsåtgärder för att motverka hot mot dess nationella säkerhet",

 Nato  skapar ett nytt militärt hot mot vårt Ryssland "sade Moskva.

Det ryska utrikesministeriet hävdar också att genom att gå med i Nato och avsäga sig statusen som icke-medlem -anpassat land, skulle Finland såsom 1947 års fredsavtal i Paris och 1992 års rysk-finska avtal.

”I Helsingfors bör man ta hänsyn till ansvaret och konsekvenserna av ett sådant steg.

"Finlands anslutning till Nato kommer att allvarligt skada de bilaterala relationerna och upprätthålla stabilitet och säkerhet i Europas norra region."

Varför Sverige går i finsk takt och inte tvärtom är återigen ett bevis på att man har låtit sig korrumperas och lämnat Sverige som det enda offret utan rätt att fatta egna beslut.

Den som vill göra narr av henne klarar sig fortfarande utan pinsamhet eller medlidande som hon gjort de senaste 8-10 åren.

Eftersom ett land som Sverige som värderas till skrot avfalls priset kommer det att värderas vid den slutliga uppdelningen endast kort limbriskt skrot bara  att skillnaden är många nollor under.




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-12 18:06



Bookmark and Share


  Federico Romano
Många i Sverige lyssnar bar på Natos version, samt finns det nästan ingen journalist som har en åsikt som skiljer sig från normen god kväll Norma!
2022-05-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Idag fick jag reda på att Finland har en stats president och en ledare stats minister på Sanna Marin, mycket merklig.
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP