Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningen


Undrar hur många gånger vi vaknat
Mitt i natten
Samtidigt utan att veta
Hur skulle vi kunna veta det?

Kroppen är ett tillfälligt färdmedel
När jag dör vill jag bli aska




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-12 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten