Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveket

hm, så var det inte alls
fast jag var sprängfylld av naivitet
barnslig förtjusning
åt blommor som växte ur mattan inomhus
som en galning
dagen natten allteftersom
med outsinlig fred i bröstkorgen
outgrundlig längtan
och varm
oerhört varm

sen vände du och försvann

ville inte
letade
lossade
vek mig
bestämde mig
kände mig ändå
ganska sann

s p e g e l r i d å n

visste jag sen
vem som faktiskt fanns




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP