Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet



Ondskans mörker
fyller oss med bilder
vilka är
ohälsosamma
Våra hjärnor
är syntetiska organ
där den överlägsna
sjukdomen är individuell
och strömmen
är kopplad
till metafysiken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-12 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP