Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsa gränsen (Min kamp 2.22)

Gränser mellan

nu och sen

liv och död

söker en möjlighet 

att korsa gränsen

 

hör inget, ser inget

ingen signal, ingen respons

 

men

 

ett enda litet kanske;

kan man bli en del

av något större?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-05-12 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP