Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet förlåt

Vad hjälper ett ord
mot knivar som skär

Vad hjälper ett ord
mot en brännskadad själ

Det tänder ett hopp
för den kortaste stund

Sekunder av stillhet
Innan slagen återkommer

Så mycket ondare det gör
när jag öppnat mig igen

En stund senare ett ord
men vad hjälper det

Jag bygger mig en sköld
ett skydd mot ditt ord




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-12 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina