Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vän till mig går till affären för att köpa det där efterlängtade men kommer i tvivel väl inne i butiken. Medan som för att kompensera beslutet med att alls ha där att göra köper hem helt som onödiga prylar istället. Kufiskl asså.


Samlade ord utom ävlan





En del männidskor har för vana
att som lägga näsan i blöt,
andra lägger istället näsan i vädret.

Som om de kunde känna i sin bana
vart vinden blåste.
Sedan som vanligt känslorna sig låste.



(Texten har legat i utkast
sedan 2018 02 06.
Bilden är från en dag
på iskallt besök i Sigtuna.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-24 12:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag lägger nog näsan i blöt.....mer än i vädret.
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP