Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter samma Chili con carne

Gud sitter med oss.
Äter samma chili con carne.
Dricker samma öl.
Tillsammans skrattar vi ett
djupt
bullrande
skratt.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-13 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP