Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla kärring

Ibland så stannar jag upp
Så där ni vet mitt i livet

Undrar över allt och inget

Tänker över vissa
Av de beslut man tar

Ibland höjer jag på ögonbrynem
Vad sjutton håller jag på med?

Ja
Ibland blir man inte klok på

Den där personen
Som man tycker att man borde känna
Efter alla dessa år

Men tydligen så lär man känna sig själv
Hela livet


Eller?

Så känner jag i alla fall

Spännande
Samtidigt frustreramde

För man blir jäkligt
Överraskad
Förvånad
Emellanåt

Och just i detta ögonblick
Så säger tanken
Men för fan kärring
Du är ju för gammal för detta!

Är det så?
Naheee...

Joooo...?

Suck






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-13 07:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man blir aldrig för gammal!
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish