Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viktig grej

Sten
bildar ringar på vattnet

Flin
bildar ringar på skrattet

Kyss
bildar ringar runt dig och mig

Som tar hand om oss

Änglarna slåss för oss

Är det en viktig grej

Så säg




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-13 09:02



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Fantastisk
2022-09-27

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-05-23

  Monica Lindgren
Bokmärker den här dikten. Älskar den!
2022-05-16

  Monica Lindgren
Definitivt en viktig grej! Gillar den här avskalade dikten!
2022-05-13

  soligajag_1 VIP
Så vackra ord om naturen , vattnet , skrattet och kärleken . Bevara den!!
2022-05-13

    ej medlem längre
Ja. Mkt viktig grej.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP