Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken

Det pirrar i magen
Kittlar i sinnet

Leendet är soligt

Huden är varm

Längtan ligger
I ett nyfiket hjärta

Känslan

Den är inte ny

Men annorlunda

Säger

Vill

Uppleva oss




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 87 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-13 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish