Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Symaskinsbroderi… baksidan på textilbroderi med sicksack och raksöm…


Att älska en människa


vi har baksidor

som vänds emot

 

brodera stygn 
insiktsfyllda 

 

medan människor möts 

står andra i väntrummet 

snart ska de få brodera ut

sina ord på denna livsväv 

 

brodera stygn 
insiktsfyllda 

 

baksidorna kan flockas

i hemlighet stämma möte

dra upp plantor med rot

 

påvisbara konsekvenser på

att den människan saknar

att vara en älskad människa

att veta hur älska en människa 

 

brodera stygn 
insiktsfyllda 

 

varat signalerar

brodera sanning 

brodera klokskap

brodera insikter

brodera vänskap

brodera livsdeviser 

 

brodera stygn 
insiktsfyllda 


lär ut hur vi alla ska kunna

älska en annan människa 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2022-05-13 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP