Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


VÅGORNA VAR MIN SKÖLD

 

Jag stod på knä där med min egen självömkan

och hela jag var mitt i en prövning

en sorts inre köld dränerade min själ

ja detta var fullkomligt omöjligt att dölja

 

jag kände mig strandsatt

i ett sorts livlöst utrymme

denna självförvållade inre smärta

kom att gräva sig in djupt i min sargade själ

 

stranden hade blivit min tillflyktsort

skulle kanske våren få mig att åter blomma

för där vid havet sjönk jag inte längre

vilsen jo visst …men vågorna var nu min sköld

 

jo jag hade fallit och fallit hårt

men nu reste jag mig sakta upp igen

förlöst av havet och naturens egen skönhet

jag kisade upp mot solen …och jag log

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-13 12:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tillbaka till naturen med Rousseau.
Fint tecknat
2022-05-14

  Den skrivande tysta
Ja, havet kan förlösa och befria på mjukaste underbaraste sätt.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP