Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Mini limerick. Av Ewa-Britt Nilson 2022-05-13.


Kommentar på en text (2349) sex rader på rim





Då en huvudvärk har
sådär i alla sina dar

lätthet här låter sig beskrivas
får en tung läsare att lätt trivas

tänka sig hur någon tänker
stundom likt vatten känslan blänker...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-05-28 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP