Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U2?

Jag har inte bara gjort
en U-sväng,
jag är U-svängen.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-13 13:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det gäller att hålla sig,med i svängen!
Om det möjligen finns nåt elände
som man kan snylta på o få
reklam för det egna
bandets musik
Därför låt det
rocka fullt ös
Med U2 musik i
Kievs under
ground's-bane
stationer!
Yeeh men!
Mr.Bono!
;)

2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP