Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allitteration


Aplarnas allvar

Asiatiska aplars allvar

Annorlunda ass-ackord

Aggressiv asbest-altan

Askgråa armar

Allomfattande armod

Apan anar anfall!

 




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-13 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP