Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tågstop i Storamossen


Fredag den 13

Otur eller öde
Elektronisk kommunikation

Tänk när det sker igen
Och alla bankkonton försvinner

Människor är inte skapta för att dö i en hiss
Bättre dö med en yxa

Inslagen av en Bärsärk
Men det är klart du kan sända live i hissen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-13 17:14



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Fler tågstopp tack!

Din text lämnar ett leende på mina läppar när du drämmer till med slutet som är så i tiden just nu


2022-05-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Önskar en härlig fredag till hela världen Federico.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP