Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Resesällskap för den goda (s)maken (sedvänjans)skull. ..*



I landet "Talibanien"
Får en kvinna resa
Högst 7 mil utan säll
-skap av anhörigt
(Manlig sådan)

Om samma "regel"
skulle råda i Sverige

Tänk så fullt det skulle
bli på Bussar o Tåg

Typ:
När Lisa 37 och farfar
Orvar 84 var "tvungna"
Resa med varandra.







*Fingerat Lands namn*



Om denna regel hade gällt
män skulle det väl blivit en
himla massa internationella

Sanktioner, bojkotter samt
protester om fruktansvärda
"Apartheid" fasoner

Men eftersom den "regeln" bara
gäller för kvinnor så är det väl

Inte en så stor sak att
Onödig ödsla energi på

Det finns ju så betydligt
Mycket viktigare frågor

På liv och död att
verkligen seriöst
engagera sig i!







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-13 17:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Du är född ironiker och satiriker, tror jag. Blir roligt att läsa. Ja, Lena har rätt i det där med aborter i Amerika, men är ändå inte Sverige ett sympatiskt land, i jämförelse?! Gillar heller inte KD och inte SD heller!!!
2022-05-14

    Sefarge VIP
Till Lena S.kommentar
Ja hela tiden är det
Smygande förbud
Och nedmonteringar
Av den enskilda
Kvinnans rättigheter
Även andra "sorters"
Människor påverkas
Ju som journalister
O andra med avvikande
Läggning o åsikter
Till dem som vill bestämma
Över andras liv än sina egna
Men det riktigt ormaktiga
Farliga Partiet i Sverige
anser jag vara KD
Ett smutsigt falskt satanist
Parti- trots de hävdar
Motsatsen. Hoppas de
Demokratiskt åker ur
Riksdagen!-Det står jag
För-Sen får andra tycka
som de ju vill!
;)






2022-05-14

    Lena Staaf VIP
Kriget mot kvinnorna och flickorna pågår över hela världen, även här om vi tittat efter. Och i USA inskränker man nu aborträtten. Bakslag efter bakslag.
2022-05-14

  Kungskobran VIP
Jag är en liten taliban
älskar min klan
kvinnorna skall tiga still
det är vad jag vill
försök ej sticka upp
då åker du på en propp
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP