Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan en slant, går det ändå galant...

Det är ju det lilla som skedde i livet
som man minns allra bäst
och som ständigt piggar
upp en under kommande da´r...
Tur att pengar minnet inte
alls kan styra utan det är
bara det lilla som så gott höll
som verkar i en än
som en osviklig vän
och det kostar
en inte ens
en spänn...








Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-13 18:45



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Fint skrivet (och lite humoristiskt) om det "lilla" i livet som ofta fastnar bäst i minnet...

Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt