Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vilken tur det icke är så. ..?)


*Borta vid Sveódistan ..?*



Den kvinnodominerade
Domstolen: "Högsta Snipan"

Hade beslutat att inga
ensamma män fick
färdas(över 7 mil) offentligt

Utan anhörigt sällskap!
(Endast med kvinnligt sådant)

För att tillse att inga dum
-heter begicks i onödan
av de opålitliga männen


Samt vid offentlig utomhus
vistelse skulle alla män över
18 år bära blå Fritsla arbets
-overall väl synligt på sig

Och ett rejält Kyskhetsbälte
Som alltid skulle vara låst!

Med nyckel som förvarades
i väl betrodd Kvinnlig för
-ståndig anhörigs vård

Så att de inte kunde skvätta
ur sig var som helst(i onödan)

Allt detta för att lyda den
godmodiga Världsmodern.

Gaija Gondwanas heliga ord
I den profetiska Urmoderns
Religiösa skrift: "Venusägget"










Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-13 20:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intressant tanke även om jag ogillar all form av förtryck. Men det skulle bli färre våldtäkter och färre krig.
2022-05-14

  Kungskobran VIP
Ha, kvinnobamerns rike välkommma
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP