Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid liv

ljudet av duschstrålarnas varma strilande
mot den nakna huden
minner cellerna
om blodomloppets livsuppehållande ström
lugnar nerverna
med dess hjärtkammarslika svischande
håller henne vid liv




Fri vers (Fri form) av Cortexett
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-05-13 20:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känns igen
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett